مرغ عسلی با پلو در 15 دقیقه

مرغ عسلی با پلو در 15 دقیقه

بعضی اوقات که روزهای شلوغی را می گذرانیم و شب ها خسته و کوفته به خانه میرسیم، فقط یک غذای گرم و خوب می تواند حال آدم را جا بیاورد. مخصوصا در این روزها که امکان سفارش غذا از رستوران ها به خاطر بیماری کرونا باید کمتر انجام شود؛ دستورهای غذایی ساده و سریع خیلی کمک کننده هستند.

این دستورپخت مرغ عسلی با طعم سیر فقط در 15 دقیقه آماده می شود و یک سس خیلی خوشمزه دارد که همیشه موقع پخت به آن ناخنک می زنم.

ترکیب شیرینی عسل، شوری سس سویا و طعم سیر باعث ساخت این شاهکار می شود.

نکته: دقت داشته باشید که تکه های مرغ را زیاد نپزید، چون کوچک هستند به سادگی از هم وا میروند. هم چنین در صورت تمایل میتوانید به جای سینه مرغ، از ران مرغ استفاده کنید.

در کنار این مرغ عسلی، من از سبزیجات پخته شده و برنج قهوه ای استفاده می کنم که بار غذایی بهتری داشته باشد.

سبزیجات شما هر چیزی می تواند باشد: لوبیا سبز، نخود سبز، بروکلی و ...

مواد اولیه مرغ عسلی:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 و 2/1 سینه مرغ بدون استخوان که به صورت مکعب های کوچک باید خرد کنید.

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

3 قاشق غذاخوری عسل

3 قاشق غذاخوری سس سویا

3 حبه سیر

4/1 قاشق فلفل قرمز

برای سرو: برنج قهوه ای، سبزیجات بخارپز شده، دانه های کنجد، لیمو یا هرچیزی که تمایل دارید.


دستورپخت مرغ عسلی:

روغن زیتون را روی حرارت متوسط در یک تابه قرار دهید.

مرغ های مکعبی را به آرامی با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. (در استفاده از نمک دقت کنید، چون سس سویا شور است)

حالا مرغ را به تابه اضافه می کنیم و 3-4 دقیقه تفت می دهیم. سه حبه سیر را به صورت رنده شده یا ریز خرد شده اضافه کنید.

در یک کاسه کوچک، سس سویا، عسل، فلفل قرمز را ترکیب کنید. سس را به تابه اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا زمانی که تکه های سینه مرغ پخته شوند.

به همین سادگی مرغ عسلی بسیار لذیذ شما آماده است. کافیست که آن را با یک کته ساده و کمی سبزیجات بخارپز سرو کنید. تا جذاب ترین و سریع ترین شام دنیا را خورده باشید.

مرغ عسلی

اگر برای پخت یک شام سریع به انتخاب های دیگری نیاز داشتید، مطالب زیر را هم بخوانید:

املت اسفناج و تخم مرغ، یک غذای ساده و سریع

دال عدس؛ یک غذای ساده، رژیمی و گیاهی

گوزلمه، یک غذای ساده از ارومیه


www.familyfoodonthetable.com

همچنین بخوانید...

31 ارديبهشت 1399 غذای ساده آشپزخونه غذای ساده غذا با مرغ

دیدگاه‌های بازدیدکنندگان

شما به همین ترکیب کمی لیمو هم بزنی مزه بهشت می‌گیره

1109 روز پیش ارسال پاسخ

بله دقیقا :)

1108 روز پیش ارسال پاسخ

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...