طرز تهیه سوپ مرغ الجزایری

طرز تهیه سوپ مرغ الجزایری

من معمولا سوپ‌هایی که با گوشت پخته می‌شوند را به مرغ ترجیح می‌دهم، اما از زمانی که این سوپ مرغ الجزایری را خوردم نظرم درباره سوپ با مرغ تغییر کرد.

این سوپ مرغ را معمولا برای ماه رمضان درست می‌کنند. پس جز غذاهای ویژه ماه رمضان هم محسوب می‌شود. چون یک سوپ کاملا مقوی است و با دارچین و لیمو طعم فوق العاده‌ای دارد. البته که یک غذای شمال آفریقا بدون نخود کامل نمی‌شود. 

بعضی در این دستور پخت ورمیشل، پاستا یا برنج اضافه می‌کنند که سوپ غلظت بیشتری داشته باشید؛ شما هم می‌توانید به عنوان یک گزینه اختیاری این کار را انجام دهید.

همچنین بخوانید: مرغ کاری مالزی، یک دستور پخت خوشمزه و آتشین

مواد اولیه سوپ مرغ الجزایری

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری کره

500 گرم مرغ (با استخوان)

1 پیاز رنده شده یا ریز خرد شده

1 هویج خرد شده

1 چوب کرفس ریز خرد شده

2-3 حبه سیر 

نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

دارچین و نمک به میزان لازم

400 گرم نخود 

1 لیتر آب

1 زرده تخم مرغ

1 لیمو 

1 دسته کوچک گشنیز یا جعفری خرد شده

طرز تهیه سوپ سفید مرغ الجزایری

در یک قابلمه روغن و کره را اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا گرم شود. حالا تکه‌های مرغ را بریزید و اجازه دهید با روغن و کره خوب تفت بخورد و طلایی شود. 

مرغ‌ها که طلایی شد از توی قابلمه بردارید و کنار بگذارید. حالا در همان قابلمه پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت بدهید. زمانی که پیازها نرم شدند، سیر و ادویه جات را اضافه کنید. مرغ‌ها را به قابلمه اضافه می‌کنیم. در قابلمه آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم که بجوشد. 

حالا نخودها را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید. باید نخودها به خوبی پخته شوند. 

در یک کاسه زرده تخم مرغ، آب لیمو و گشنیز یا جعفری را بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. حالا چک کنید که نخودها و مرغ به طور کامل پخته شده باشند. سپس این مخلوط را به آرامی به قابلمه اضافه کنید. سوپ را به طور مداوم هم بزنید و 5 دقیقه بعد زیر حرارت را خاموش کنید تا کمی خنک شود.

سوپ سفید مرغ الجزایری خوشمزه، لذیذ و خامه‌ای آماده شد. از این سوپ به عنوان یک وعده‌ی سالم و مقوی در وعده افطار می‌توانید استفاده کنید. 

سوپ سفید مرغ الجزایری

همچنین بخوانید : چند دسر برای افطاری از چند گوشه ایران

همچنین بخوانید...

20 ارديبهشت 1398 آشپزخونه شکمگردی رمضان افطار سوپ غذا با مرغ

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...